Thursday

να μπορουσα στα συννεφα να χα εγω ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟΟΟΟΟ

Μολις μου ηρθε αυτο το τραγουδι στο μυαλο και το βρισκω πολυ πολυ ταιριαστο.

Αυτο το καλοκαιρι ειναι αρκετα περιεργο βρισκω. Διατηρω ομως την πεποιθηση οτι θα γινει ξεχωριστο.

Προς το παρον εχω να πω οτι θελω να παω σινεμα αλλα δε βρισκω ταινιες. Μεγαλος εκνευρισμος!
Μου ρθε η σκεψη να πηδηξω μεσα στο θερινο κοντα στο σπιτι τα ξημερωματα που δεν θα χει κανενα και να κατσω να ευχαριστηθω τη λευκη οθονη και τις πανινες καρεκλιτσες και τα γιασεμια.

Επισης ανακαλυψα κατι: Δεν ειμαι ανθρωπος του καμπινγκ. Οι φιλοι μου καταβαλλουν φιλοτιμες προσπαθειες και το εκτιμω, αλλα νομιζω οτι απλα δεν με συγκινει το θεμα. Αγυριστο κεφαλι.

Θελω να κανω απεξαρτηση απο πραματα που εχουν κουμπια (μια πολυ καλη ιδεα που διαβασα σε ενα αλλο blog!) εκτος απο τα κουμπια των φωτογραφικων μηχανων φυσικα. Αλλα τα κουμπια του κινητου δυστυχως δεν τα γλιτωνω...damn.

Αν η ελλειψη βενζινης με εμποδισει να παω στο πιο αγαπημενο μου μερος στο κοσμο (τη Παρο), θα με δειτε στις ειδησεις, γιατι θα παω κολυμπωντας απο τη Θεσσαλονικη. Η σε μια βαρκα σαν τη Μανταλενα, που ηταν και Παριανη.

Τελος, νιωθω εναν αερα αλλαγης να με φυσαει καταμουτρα ... ε και αυτο ειναι το πιο ωραιο.

3 comments:

  1. ρε γμτ πώς γίνεται ΚΑΘΕ φορά που ανοίγω αυτό το blog να με βάζεις σε σκέψεις;;;εεεε;; Κάτι με παίρνει μακριά από αυτά τα κουμπιά που έχω μπροστά μου όπως πολύ εύσχημα λες.. είτε δυο τρεις λέξεις, είτε ένα τραγούδι όπως των Troublemakers, είτε οι φωτογραφίες που δεν μπορώ να σταματήσω να βλέπω, αλλά πάντα ΚΑΤΙ!

    PS Δώσε στο camping μια ευκαιρία ακόμα :)

    ReplyDelete
  2. λοιπον νομιζω οτι αυτο ειναι απτα πιο ωραια πραματα που εχω ακουσει εδω και καιρο! Πολυ χαιρομαι που πετυχα να βαζω ανθρωπους σε σκεψη μεσω του blog!
    Ααααντε θα δωσω μια ακομα ευκαιρια στο camping αν και δεν ξερω ποτε θα ειναι αυτη - φευγουμε μεθαυριο (πιο νωρις) για αθηνα+παρο απο φοβο μη κλεισουν την εθνικη οδο...:P

    να περασετε καλα river να ευχαριστηθειτε τον σωκρατη που μονο εγω δεν εχω ακουσει live σε ολη την οικουμενη :(

    xx

    ReplyDelete
  3. δεν είσαι η μόνη δυστυχώς :( είμαι κ γω στο κλάμπ! περίμενα αύριο να τον δω αλλά τελικά ο Κωστάκης διάλεξε αρμενιστή με τα παιδιά για το σουκου... με κόβω να πηγαίνω τον Σεπτέμβρη σε κάναν Βόλο η σε καμιά Έδεσσα για να τον δω!!
    Λοιπόν δε σου λέω καλά να περάσεις γτ αυτό είναι δεδομένο!σου εύχομαι να φτάσεις όμως..αυτό είναι το δύσκολο :P
    Και όταν μας ξανάρθεις στο καλύτερο camping θα σε πάμε :)

    ReplyDelete